Ponuda

Restoran Turističkog kompleksa Beljanski raj odiše idiličnom seoskom atmosferom, bilo tokom letnjih ili zimskih meseci, opremlje54n u duhu vojvođanskog autentičnog prostora, a prostorno orijentisan tako da se svaki Vaš pogled zaustavi negde na horizontu, iznad ravnice ili vodenog ogledala Beljanske reke. Najlepše izlaske Sunca i rađanje dana doživećete baš ovde, na Beljanskom raju. Mirisi iz kuhinje restorana odaju vrstu i kvalitet jela koja se nude, a to su svakako jela domaće vojvođanske kuhinje. Kapacitet restorana je 130 mesta, a kapacitet na terasi je 190 mesta.U ponudi je trenutno 10 dvokrevetnih soba, tri apartmana sa francuskim ležajem i jedan bungalov.

Postoji mogućnost organizovanja stručnih skupova, radionica, proslava, svadbi i manifestacija.

 U svom kratkom turističkom stažu od 2000. godine, a kao deo preduzeća Panakva iz Siriga, T.K. Beljanski raj uspešno organizuje sportske i kulutrne manifestacije i postaje zapažen na turističkoj karti Vojvodine.

 Kulturni sadržaji na prostoru kompleksa započeti su sa okupljanjem najpoznatijih imena slikarske umetnosti kod nas. Tako je Prva likovna kolonija Beljanski raj održana od 28.09. – 03.10.2009. godine sa temom Panonski pejzaž. Pod rukovodstvom nadaleko poznatih vojvođanskih slikara Save Stojkova, Janoša Mesaroša i Šandora Šlajfa naslikano je preko 50 slika raznih tehnika. Bela Duranci, istoričar umetnosti zapisao je u katalogu manifestacije:

Priroda je uvek ishodište, a sećanje u zaumlju „građa“ i onoga – što ovom prilikom – nude udruženi slikari na Prvoj likovnoj koloniji Beljanski raj.

 Svi smo mi pomalo turisti tokom života. Salaš Beljanski raj, predstavlja još jedan novi turistički sadržaj, kompleks zatvorenog tipa, šarolike i neuobičajene ponude.