O objektu

Turistički kompleks Beljanski Raj se nalazi se na 15km od Bečeja, 5km od Srbobrana, 38km od Novog Sada i 108km od Beograda. Kako zbog svog mikro položaja, ušuškan u ravnici, Beljanski Raj diskretno osvaja srca svim ljubiteljima prirode, tišine, aktivnog odmora i domaće kuhinje.53

Na površini kompleksa od 11 Jutara (odnosno 65.000 m²) nalazi se upravna zgrada, restoran, sportski tereni, zoo vrt, sadržaji za decu, prateći (ekonomski) objekti, parking (kapaciteta 6 autobusa) i park površine 2 jutra (odnosno 11.150 m²). Nekoliko objekata je u izgradnji: kuglana, otvoreno-zatvoreni bazen, welness centar, teniski teren, smeštajni objekat kapaciteta 100 ležaja i sportska hala.

Sportski tereni Vam pružaju mogućnost da zaigrate: mini golf, košarkašku, tenis, mini fudbal, odbojku na pesku, boćanje, rukomet ili da se oprobate u gađanju vazdušnom puškom, u skoku u vis i u dalj (pesak), bacanju kamena sa ramena (7,89 kg), povlačenju užeta, badmintonu, pikadu, bilijaru, šahu i svemu onome na čega Vas bude inspirisao ambijent salaša.

Cela teritorija salaša pretvorena je naime i u zoo vrt. Raznovrsne životinjske vrste kreću se slobodno, a možete videti: srne, zečeve, paunove, golubove, ćurke, cverglane kokice, morke, labudove, veverice itd. U Parku se nalaze, pored neizbežnog salašarskog bagrenjara, sve vrste listopadnog i četinarskog drveća.